Nusaputra precinct 2 : new phase

a lot of people landed on my blog looking for nusaputra new phase. so hopefully this entry will give you a rough idea on bandar nusaputra precinct 2 new phase – gemilang.

land size is 22 x 70 , the house is quite spacious since it stretch to the fullest at the back.
room : 4 room / 3 bathroom
built up area : 2500+ sq feet

enjoy some snapshots after the jump…


overview of intermediate unit
001-nusaputra-new-phase.jpg

another overview of intermediate unit
002-nusaputra-new-phase.jpg

unit i heard is ready with CF, this phase was under build and sell scheme i believe.
003-nusaputra-new-phase.jpg

this is the 2.5 storey corner lot
004-nusaputra-new-phase.jpg

42 thought on “Nusaputra precinct 2 : new phase”

  1. siti

    salam..just signed s&p for this gemilang..skrg tgh tggu developer preparing all the necessary docs for the next process-hopefully tak la kena interest.. kalau ada apa2 news on bandar nusaputra ni bolehlah bro tolong sampai2kan yer..thanx..

  2. aida

    dropping by just to ask ok tak rumah kt nusaputra? any idea rumah dekat amanputra? it is just next to nusa. intending to purchase a house there-the final phase.

  3. fadzlizuka Post author

    thanks for dropping by aida… i suggest you pay a visit to both amanputra and nusaputra gemilang. not sure about amanputra but nusaputra gemilang is gated and when sales agent bawa you nanti, dia tunjuk real unit bukan showhouse sbb gemilang mmg tak ada showhouse. Personally i think the new phase design is fresh and modern. Saya suka 🙂

    nanti interchange bukak (currently is in rapid development) lagi senang nak ke kl 🙂 but we all expect the price would increase as well.

  4. Mahendran

    I just booked 1 unit there…. hope everything will be fine…. Very spacious and 2500sq.ft – thsiis the cheapest i found….

    But take note the land landing on Sepang district but the price like Selangor ….

  5. iela

    Salam

    So far…ada sesiapa tak yg boleh bg tau saya..sama ada masih ada lg tak rumah kat cnie yg masih belum dijual…maksud saya beli boleh beli drp developer…

    kalau ada…boleh bg tau saya tak..macam mana nak contact dgn sales person tu….

    lg..satu …rumah nie..leased hold ke..atau freehold.

    Di harap mendapat jawapan drp tuan2 dan puan2.

    sekian.terima kasih

  6. fadzlizuka Post author

    hi iela,
    i think the just launched the 3rd phase – precinct 2 recently, you can come and visit the sales office during office hour

    since the concept is built n sell, they build like one row for each phase consist of only 30-40 houses only.

    it’s lease hold.

  7. fadzlizuka Post author

    if my memory serve me right, there are no semi-D houses launched yet in precinct 2. what you probably saw in the start newspaper is the precinct 1 semi-D. the house have been fully built.

  8. Jenn

    salam fadzli,
    i tgh browse the net to find info bout nusaputra projects n info bout developer. m thinkin of buying latest semi-D (sutera) but got spooked by series of -ve comments by residents. Then found ur blog so nak minta ur opinion, Blh tolong? Thx a million.

  9. Mya

    kalau supermarket paling dekat utk shopping brg2 basah rumah ada tak?mcm mana dgn komuniti nusaputra?ok tak?surau dh ada ke?apa kebaikan tgal di nusaputra?

  10. Phish

    If you are getting simple daily groceries there are lots of shops near by. I have taken a drive in the surrounding ares and there are hardware shops, laundromats, sundry shops and even a pasar malam once a week. for the monthly shopping i suggest going to the TESCO in Puchong or going to the Giant in Puncak Perdana. I know its a bit far.

  11. anna

    saya tinggal di nusaputra precint 2. gemilang. kerja di gombak.

    seronok tinggal di sana. walaupun jauh sikit tapi bila hujung minggu, senyap dan aman. datangla tgk rumah waktu petang. serene. berbaloi.

    walaupun interchange belum officially buka tapi boleh guna jalan tu untuk ke MEX. dalam 30 mins sampaila ofis.

    surau? ada tapak di Precint 2 tapi belum dibina.

    Pasaraya untuk bahan basah banyak. kedai makan untuk relaks pun banyak.

    yang penting ada banyak jalan connected to Nusaputra. banyak pilihan.

    balik pukul 6 ptg, dalam 6.40 sampai depan pintu rumh. not bad aiyy?

    untuk kereta 1.3 cc, minyak bulan2 RM350. Tol pula RM100. okla.

    😉

  12. Mya

    kalau interchange tu buka mmg x dinafikan berbaloi esp like me yg keje di putrajaya but others facilities like taska(nursery) untuk anak-anak area mana paling dekat?

  13. kamarul

    Saya baru book kat amber 2…insyaallah tahun depan saya pindah. Kawan2 yang dah pindah, defect masa tuan2 masuk dulu banyk tak? Mcm mana response utk baiki? Cepat ke lambat?

  14. Alinad

    saya pun baru book rmh kat precint 2.. rmh tu comes with 2 jacuzzi dlm bathrooms, solar water heater & plaster ceiling.. semua bilik come with flooring kayu.. accessibility frm highway mmg dekat.. new phase is in progress – promotion RM3000 booking for 20×80 hse.

  15. alinad

    Harga rumah for Amber 2 is RM560K. Booking is RM3K. Still ada rumah yg available according to the contractor, specially end-lots (but the price is much more higher).

  16. fatin

    salam..
    saya skrg sedang mencari rumah untuk dibeli.. saya berminat utk bertanya berkenaan rumah di area nusaputra ni. area nusaputra ni dekat x dengan putrajaya n kl? brapa harga utk rumah di nusaputra ni? terima kasih.

  17. Jaczz

    Wive and mum kerja kat putrajaya so far dalam 10mins normal driving with no jam dah sampai. Cyberjaya 5mins no problem. Kalau nak ke kl morning akan jam selepas second tol mex which is before klcc tu, tapi amik masa lebih kurang 1 jam je, kalau tak jam 20mins to bts, 25min klcc. Midvalley 20mins. Kalau nak p one utama saya ikut plus highway 20mins gak, subang jaya 10mins through Usj. Malam2 mmg peaceful here takde bising2. Nearest hypermarket are pasar raya millenium 5min, pasaraya hero 8mins or carrefour 10mins newly built last year. Petrol station petronas 8mins from nusaputra, shell under construction 5 mins. Paparich,kfc,etc 10mins follow interchange nusaputra – cyberjaya, tons of food choices there. Within this 3-5 years we r hoping that there will be fast food 2km radius, science park is for sure saw some riebar there already, and shopping mall of course.
    Oh and another thing, nusaputra has a good n concern community. Friendly guard dan they memang akan buat round kat setiap lorong every 30mins-1hr even in the rain coa the guard here using one cute caddy car.

    Harga pula masa beli dulu dalam 200k. Sekarang kalau yang dah fully renovate can go up to 400k kalau tak silap. Kalau di phase 2, dlm lingkungan 350k – 1.3mil(utk corner lot yg paling besar dalam 7000+sqft)

  18. fatin

    Hye jaczz,
    Thanks for the info n reply. Skang still available ke rumah kt nusaputra ni yg hrga rm350k dan camana sy nk contact person yg in charge? Tq.

  19. jaczz

    Fatin,

    Houses that below 400k would be at the intermediate unit at precint 1 and of cos its not a new unit. While for precint 2, intermediate hse will cost around 710k after discount. Its a very big house with a big space inside tho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *